BRILLEN

Een bril uitzoeken is een feestje. Toch? Koffie en thee er bij, Allerlei modellen uitzoeken. Passen, keuren en kiezen!

We hebben een grote collectie monturen van diverse merken in huis om iedereen met een mooie bril op de neus door Borger en wijde omgeving te laten lopen. Brillen meenemen op zicht? Fotograferen? Alles kan en mag! Een bril gaat meestal een paar jaar mee en daarom besteden we ruim de tijd en aandacht aan het uitkiezen van de juiste bril.

Enkelvoudige bril

Enkelvoudige brillen

Heb je moeite met het zicht op een afstand, dus dichtbij óf veraf? Dan is een enkelvoudige bril iets voor jou. Dit glas verbetert je zicht voor een specifieke afstand, bijvoorbeeld voor veraf of juist een leesbril.

Multifocale bril

Multifocale brillen

Kan je zicht zowel dichtbij als veraf verbeterd worden? Dan is een multifocale bril iets voor jou! Er zitten twee sterktes in het glas, met een soepele overgang, zodat je op alle afstanden goed zicht hebt.

Beeldschermbril

Beeldscherm brillen

Kijk je veel naar een beeldscherm en is je zicht dan niet optimaal? Misschien ervaar je zelfs klachten, zoals hoofdpijn of droge ogen. Een computerbril is afgestemd op jouw (kijk)afstand tot je beeldscherm, zodat je comfortabeler zicht hebt.

VOOR DE MEEST NAUWKEURIGE OOGMETING
VOOR DE MEEST NAUWKEURIGE OOGMETING

De DNEye® 2+ Scanner van Rodenstock is de nieuwste techniek op het gebied van oogmetingen. Hiermee kunnen we niet alleen de sterkte van je ogen meten, maar ook de gezondheid ervan. Als resultaat krijg je de beste brillenglazen voor jouw ogen en profiteer je van het best mogelijke zicht.

We meten je ogen met maar liefst 7.000 nauwkeurige meetpunten
We bekijken de oppervlakte van je hoornvlies en de ooglengte
We kijken hoe je oog reageert op diverse lichtomstandigheden

Wil je 100% zeker weten of jouw zicht nog 100% is?

© Copyright - Sturing Optiek - 2022