Theo – Assembly

Een beetje later dan normaal, maar hier is hij dan toch: de bril van de maand december is de Theo Assembly in het zwart met goud!

Theo Eyewear is 1 van onze best verkochte merken, en dat is niet voor niets. Deze prachtige, kleurrijke collectie heeft voor iedereen wel een mooi model. Altijd bijzonder, altijd net dat beetje anders en altijd prachtig mooi en sterk in vorm en in kleur.
De ontwerpers weten elke nieuwe toevoeging aan de collectie weer bijzonder te maken en net even anders dan anders. Draagt u eenmaal een Theo montuur, dan wilt u niet snel weer een ander merk. En omdat Theo zijn dealers zorgvuldig kiest, 1 per regio, weet u zeker dat u een unieke bril heeft.

De Assembly is voor mij een favoriet vanwege de prachtige lijnen. Hij komt uit de serie outlines, vele modellen die qua vorm verschillen maar allemaal deze dubbele lijnen hebben.
De Assembly is extra krachtig omdat dit model bij vele gezichtsvormen past. Een wat langer gezicht of juist wat vierkanter.
Extra bijzonder is het, dat dit montuur ook geschikt is voor iemand met een kleinere pupilafstand. De gouden lijnen zitten los van het glas. Daardoor is het montuur breder, maar de zwarte lijnen omranden het glas waardoor je pupil dus mooi binnen het glas valt.
Door de soepele vormen zorgt dit model voor een mooi geheel en een warme uitstraling. De kleuren passen uiteraard perfect bij deze maand. Zwart met goud. Mooi voor kerst of oud en nieuw, maar zeker ook voor het dagelijkse leven. Deze bril geeft je een heerlijk luxe gevoel en dat zijn we wel waard toch?