VM L’Atelier 3D geprint

Deze maand niet één specifiek montuur, maar een heel merk. We hebben namelijk net nieuw binnen: de collectie van VM L’Atelier.
Deze 3d geprinte brillen zijn stijlvol, lichtgewicht en hebben een perfecte pasvorm. De techniek omtrent 3D-geprinte brillen is nog volop in beweging maar deze brillen hebben hun plek op de markt al verdiend. Prachtig en uniek.

Vanessa en Mehdi putten hun kracht uit hun synergie. Waar een vrouw met een spontane persoonlijkheid haar intuïtie haar laat leiden, doet de creatieve en bedachtzame man een stap terug en overdenkt zijn creatieve proces. Een vleugje frisheid en gevoeligheid die een bril een unieke stijl geeft. Een origineel werk gegenereerd door twee convergerende visies.

Technologische innovatie moet de stijl beïnvloeden. De esthetiek moet de technische functie sublimeren. Zonder de functie verliest de esthetiek zijn legitimiteit. En wederzijds.

Ze volgen deze filosofie en presenteren deze collectie: VM L’Atelier: een Haute Couture 3D-geprinte brillencollectie gemaakt met de nieuwste high-definition technologie van de 3D-industrie.